INFORMACIÓ DE...

Nous productes

PALETINS FORJATS PER ARQUEOLOGIA

STRATI us proposa la gama més variada de paletins arqueológics existent en el mercat. A costat de les grans marques com WHS i Marshaltown, STRATI ha desenvolupat el seu propi programa de fabricació de paletins, la gamma MARK I, MARK II i MARK III. Tots els models que us oferim estan forjats en una sola peça, i s´entreguen esmolats. Per facilitar...

STRATI us proposa la gama més variada de paletins arqueológics existent en el mercat. A costat de les grans marques com WHS i Marshaltown, STRATI ha desenvolupat el seu propi programa de fabricació de paletins, la gamma MARK I, MARK II i MARK III. Tots els models que us oferim estan forjats en una sola peça, i s´entreguen esmolats. Per facilitar la vostra elecció, properament inclourem una petita guia, titulada "L´elecció d´un paletí", que és fruit de les experiéncies sobre el terreny, i que us animem a consultar.

Més

PALETINS FORJATS PER ARQUEOLOGIA Hi ha 3 productes.

Sotscategories

 • PALETINS STRATI Pi2
  Strati ha posat a la venda l'any 2012, un nou tipus de paletins especials per l'arqueologia. Són els paletins Strati Pi2, que presenten la particularitat de tenir el mànec paral.lel a la fulla. Amb això s'aconsegueix que l'articulaciós'alliberi de la compensació obligada en els altres paletins. A la foto s'aprecia la diferència d'angle entre un paletí Strati Pi2 (foto inferior) i els altres paletins (foto superior). Passeu-vos a la gamma de paletins Strati Pi2 i les vostres articulacions us ho agrairan!!!
 • PALETINS MARK I de STRATI
  Aquest model té forma romboïdal, amb el mànec clàssic de fusta. Es serveix en tres longituds de fulla: 7 cm., 9 cm. i 12 cm.
 • Paletins MARK I Soft...
  Aquesta gamma de paletins de forma romboïdal, amb el mànec de material sintètic. Aquest mànec es degrada menys que el de fusta. Les mides de fulla disponibles són, com el Mark I, de 7, 9 i 12 cm.
 • Paletins MARK II de...
  Aquest model té forma de gota d'aigua, amb un mànec de fusta. Mides disponibles de fulla: 7, 9 i 12 cm.
 • Paletins MARK III de...
  Aquesta gamma té forma triangular, amb mànec de fusta. La fulla és disponible, igual que els altres models Mark d'Strati, en tres tamanys: 7, 9 i 12 cm.
 • GRAVAT LÀSER DEL PALETÍ
  STRATI us ofereix la possibilitat de personalitzar el vostre paletí, mitjançant un procés de gravat per làser
Mostrant 1 - 3 de 3 elements
Mostrant 1 - 3 de 3 elements