INFORMACIÓ DE...

Enviament i devolucions

L'enviament s'efectuarà, si el pagament es produeix per Paypal o tarja, el mateix dia de la comanda, sempre i quan es faci abans de les 10 del matí.  Les comandes fetes a partir de les 10 del matí s'entregaran a l'agència l'endemà.

Si el pagament es produeix per transferència o taló, la comanda sortirà el dia que es rebi el cobrament.

L'empresa de logística DHL s'encarrega dels nostres enviaments.  Vosaltres podeu fer el seguiment del vostre enviament mitjançant l'enllaç que rebreu en el moment de fer la comanda.

Les nostres despeses d'enviament inclouen la manipulació, l'embalatge i enviament. La caixa on rebreu la vostra comanda s'ha preparat per protegir convenientment el seu contingut per tal que us arribi en perfectes condicions. Si us plau, en cas de percebre qualsevol anomalía, truqui'ns al 93.868.20.39 o ens escrigui a info@strati.es i la resoldrem tan aviat com es pugui.

Heu de saber que teniu un plaç de 7 dies per tal retornar a vostra compra, indicant la causa de la devolució, enviant un mail a info@strati.es. Si és un problema de Strati, nosaltres pagament les despeses de transport. Si no és així, vosaltres pagareu les despeses.

El transporte de su paquete

Los paquetes son generalmente enviados en 48 horas después de la recepción de su pago. La moda es el estándar expédition Colissimo seguido, entrega sin firma. Si desea una entrega con la firma, un cargo adicional, gracias al contacto con nosotros. Sea cual sea el método de envío seleccionado, vamos a presentar lo antes posible, un vínculo que le permite rastrear el envío en línea de su paquete.

Gastos de envío incluyen el embalaje, la manipulación y envío. Pueden contener un fijo y una parte variable basado en el precio o el peso de su solicitud. Le recomendamos que para consolidar sus compras en un solo comando. No podemos grupo de dos órdenes distintos y hay que pagar gastos de envío para cada uno. Su paquete es enviado a su propio riesgo, se presta especial atención a las parcelas que contienen objetos frágiles ..

Los paquetes son de gran tamaño y protegidas.