INFORMACIÓ DE...

Strati és una botiga especialitzada en material per a l'arqueologia, amb 23 anys d'experiència en el sector, que va començar a França (www.strati.fr).  Posteriorment va obrir una delegació als Estats Units (www.strati-usa.com) i l'any 2011 va obrir una nova botiga a Espanya.

Els materials Strati són presents a tot el món i la nostra botiga és present als congressos més importants d'arqueologia que es celebren a Europa i als Estats Units, on presenten els seus materials als arqueòlegs participants.


La nova delegació Strati a Espanya té la seva seu a Cardona (Barcelona), en una nau del Polígon Industrial La Cort.  El nostre telèfon és 93.868.20.39 i el nostre correu electrònic és info@strati.es.  Des d'aqui, Strati distribueix les comandes de la seva botiga virtual. Si es desitja, també es pot recollir la comanda directament a la botiga de Cardona, dintre de l'horari d'atenció al públic que trobaran a la secció "La nostra botiga"

Dirigint aquest projecte hi ha dos arqueòlegs especialitzats en dissenyar eines exclusivament per a l'arqueologia.  Són Jean-Jacques Estela, creador de Strati, i Joan Galobart, impulsor del producte Arqueogal.

No dubtin en consultar-nos qualsevol dubte.  Les seves preguntes ens ajuden a millorar el nostre serveis i els nostres productes.

Us desitgem unes bones excavacions