BOSSES I CAIXES AMB MEMBRANA

STRATI us ofereix aquí diferents games de bosses per guardar els seus materials. Creiem que també els pot interessar l´apartat de les caixes amb membrana, en les que es poden guardar les peces delicades de forma adecuada, permetent una total visualització del contingut pel seu estudi.

BOSSES I CAIXES AMB MEMBRANA No hi ha productes en aquesta categoria.

Sotscategories

  • Bosses MINIGRIP sense...
    Aquestes bosses són transparents i tenen un sistema de tancament de tipus "zip". Són les més sòlides del mercat, fabricades en polietilè de 6 micres. Les oferim en packs de 100 bosses,en diferents formats. També oferim un lot de 325 bosses de diferents mides, per tal de solventar diferents necessitats.
  • Bosses MINIGRIP amb...
    Aquestes bosses tenen tres bandes blanques per marcar el seu contingut. Amb sistema de tancament tipus "zip", són les més sòlides del mercat, fabricades en polietilè de 60 micres. Us oferim packs de 100 bosses, en els diferents formats que els mostrem a continuació. Tanmateix, trobaràn un lot de 275 bosses de diferents mides, per cobrir les variades necessitats de protecció dels seus objectes.
  • CAIXES AMB MEMBRANA
    Aquestes caixes protegeixen els objectes tallants, delicats o deformats. Al tancar la caixa, les membranes s'adapten a la superfície de l'objecte, quedant aquest agafat al buit. Són transparents, cosa que permet l'estudi detallat de l'objecte sense necessitat d'obrir la caixa. Així evitem el risc de deteriorament. Són rígides i resistents i podeu trasportat els vostres objectes amb tota seguretat, per a presentar-los en comunicacions, exposicions...