Enviament i devolucions

L'enviament s'efectuarà, si el pagament es produeix per Paypal o tarja, el mateix dia de la comanda, sempre i quan es faci abans de les 10 del matí.  Les comandes fetes a partir de les 10 del matí s'entregaran a l'agència l'endemà.

Si el pagament es produeix per transferència o taló, la comanda sortirà el dia que es rebi el cobrament.

L'empresa de logística DHL s'encarrega dels nostres enviaments.  Vosaltres podeu fer el seguiment del vostre enviament mitjançant l'enllaç que rebreu en el moment de fer la comanda.

Les nostres despeses d'enviament inclouen la manipulació, l'embalatge i enviament. La caixa on rebreu la vostra comanda s'ha preparat per protegir convenientment el seu contingut per tal que us arribi en perfectes condicions. Si us plau, en cas de percebre qualsevol anomalía, truqui'ns al 651 88 42 46 o escrigui'ns a info@strati.es i la resoldrem tan aviat com es pugui.

Heu de saber que teniu un plaç de 14 dies per tal retornar a vostra compra, indicant la causa de la devolució, enviant un mail a info@strati.es. Si és un problema de Strati, nosaltres pagament les despeses de transport. Si no és així, vosaltres pagareu les despeses.