INFORMACIÓ DE...

PALETINS FORJATS PER ARQUEOLOGIA

STRATI us proposa la gama més variada de paletins arqueológics existent en el mercat. A costat de les grans marques com WHS i Marshaltown, STRATI ha desenvolupat el seu propi programa de fabricació de paletins, la gamma MARK I, MARK II i MARK III. Tots els models que us oferim estan forjats en una sola peça, i s´entreguen esmolats. Per facilitar...

STRATI us proposa la gama més variada de paletins arqueológics existent en el mercat. A costat de les grans marques com WHS i Marshaltown, STRATI ha desenvolupat el seu propi programa de fabricació de paletins, la gamma MARK I, MARK II i MARK III. Tots els models que us oferim estan forjats en una sola peça, i s´entreguen esmolats. Per facilitar la vostra elecció, properament inclourem una petita guia, titulada "L´elecció d´un paletí", que és fruit de les experiéncies sobre el terreny, i que us animem a consultar.

Més

PALETINS FORJATS PER ARQUEOLOGIA Hi ha 2 productes.

Sotscategories

 • PALETINS STRATI Pi2
  Strati ha posat a la venda l'any 2012, un nou tipus de paletins especials per l'arqueologia. Són els paletins Strati Pi2, que presenten la particularitat de tenir el mànec paral.lel a la fulla. Amb això s'aconsegueix que l'articulaciós'alliberi de la compensació obligada en els altres paletins. A la foto s'aprecia la diferència d'angle entre un paletí Strati Pi2 (foto inferior) i els altres paletins (foto superior). Passeu-vos a la gamma de paletins Strati Pi2 i les vostres articulacions us ho agrairan!!!
 • PALETINS MARK I de STRATI

  Aquest model té forma romboïdal, amb el mànec clàssic de fusta. Es serveix en tres longituds de fulla: 7 cm., 9 cm. i 12 cm.

 • Paletins MARK II de...
  Aquest model té forma de gota d'aigua, amb un mànec de fusta. Mides disponibles de fulla: 7, 9 i 12 cm.
 • Paletins MARK III de...
  Aquesta gamma té forma triangular, amb mànec de fusta. La fulla és disponible, igual que els altres models Mark d'Strati, en tres tamanys: 7, 9 i 12 cm.
 • GRAVAT LÀSER DEL PALETÍ
  STRATI us ofereix la possibilitat de personalitzar el vostre paletí, mitjançant un procés de gravat per làser
Mostrant 1 - 2 de 2 elements
Mostrant 1 - 2 de 2 elements