Els mètodes de pagament que li permetran realitzar les seves compres a Strati són els següents:

-PLATAFORMA DE PAGAMENT SEGUR SERVIRED:

Vosaltres realitzeu el vostre pagament mitjançant una tarja de crèdit/dèbit VISA o MASTERCARD, seguint les instruccions que anirà rebent. En quansevol moment podeu aturar l'operació, si així ho decidiu.

SERVIRED garantitza que el pagament s'efectua seguint els protocols de seguretat més estrictes.  Les seves dades romanen en tot moment absolutament protegides. Strati només rep de SERVIRED una comunicació conforme el client ha efectuat el pagament.

Si necessiteu més informació, premeu el següent enllaç a la pàgina de SERVIRED.

-PLATAFORMA DE PAGAMENT SEGUR PAYPAL

La mundialment coneguda plataforma de pagament PAYPAL us permet pagar la vostra compra mitjançant una tarja de crèdit, mitjançant un compte obert a PAYPAL...

La seguretat de l'operació està avalada per PAYPAL, que només comunicarà a Strati que el client ha efectuat el pagament de la seva comanda. La resta de la informació introduïda en l'operació (dades de la tarja...) queda resguardada per complet.

Si necessiteu més informació, premeu el següent enllaç a la pàgina de PAYPAL.

- MITJANÇANT TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA.

Si trieu aquesta opció, Strati us anirà mostrant les dades necessàries per realizar l'operació (import total, compte bancari a ingressar la transferència, referència...)

Strati us servirà la vostra comanda tot seguit hagi rebut el pagament.

-MITJANÇANT TXEC NOMINATIU.

Tanmateix com en el cas anterior (transferència bancària) si esculliu aquest sistema, Strati li anirà guiant fins a completar la compra, facilitant les dades necessàries fins a completar el txec.

Strati tramitarà la vostra comanda un cop rebi el pagament.