A la nostra botiga Strati podeu realitzar la vostra compra des del vostre Compte Personal (veure Procés de compra a Strati: mitjançant el meu compte) o bé sense necessitat de registrar-vos. Aquest segons sistema ho anirem a explicar pas a pas, tot seguit.

El procés consisteix en anar afegint productes a la vostra cistella, utilitzant el botó vermell d'Afegir a la cistella que trobarà sota del preu.

Veureu que el requadre negre Cistella es va actualitzant. L'apartat de transport continua a 0 ja que encara no té cap adreça d'enviament.

A l'acabar la seva selecció de productes, premi el botó vermell de Confirmar, dins del requadre de Cistella.

Us apareixerà un resum de la seva Cistella i a l'apartat 1.Cuenta veurà la secció de Nou client i al seu interior Comanda ràpida. Aqui heu de pulsar Compra sense registrar-se.

En una nova finestra haureu d'omplir els camps marcats amb un asterisc vermell juntament amb el camp de DNI/NIF. Ara premi Següent.

Ara veureu que apareixen les despeses d'enviament, que estan relacionats amb l'adreça d'enviament que acabeu d'escriure.

Ara acepteu les condicions generals de venda picant dins del requadre petit que surt a l'esquerra del text He llegit les instruccions...dins de l'apartat 2.Entrega de la comanda.

Es desplegaran diferents opcions de pagament per la seva comanda. Premi el que desitgi.

Ja acabem...

Ara veurà un resum de la seva comanda.Premi  en Confirmar la meva comanda.

Li apareixeran les dades concretes per ompllir el txec o per ordenar la seva transferència bancària, si ha escollit algun d'aquests sistemes de pagament.

Amb això haurà acabat la seva compra. Quan rebi el seu pagament, Strati li enviarà la seva comanda.