A la nostra botiga Strati, vosaltres podeu comprar seguint un d'aquests dos procediments:

- Entrant a la seva Compte personal, afegint productes a la seva cistella i seguiu les instruccions que us van apareixent.

-Compreu sense registrar-se.

Mitjançant el seu compte:

En aquest sistema, vosaltres doneu les vostres dades una sola vegada, a l'hora de crear el seu compte.

Si no té encara un compte personal, premeu el botó "Crear el seu compte" dins del requadre de "Entrar al meu compte",al marge dret de la botiga.

A l'esquerra de la nova pantalla, en "Crear un compte", introduïu el correu electrònic que desitgeu i polseu el botó negre que hi ha sota.

A la nova finestra ha d'introduir les seves dades. Són necessaris els camps marcats amb un asterisc vermell, juntament amb el camp del DNI/NIF inferior. No oblidi posar, com a mínim, un número de telèfon.  Premeu ara a Registrarse.

D'aquesta manera, entrareu al vostre Compte Personal. Des d'ella podrà fer la seva comanda, com explicarem més endavant.

Si ja teniu un compte personal, poseu el vostre mail i la vostra contrasenya al requadre de la dreta Entrar al meu compte i premeu entrar. Si no recordeu la vostra contrasenya, premeu en Recuperar contrasenya i seguiu les instruccions. Si no recordeu amb quin correu electrònic vareu crear el vostre compte, escriviu-nos a info@strati.es.

Una vegada estigueu al vostre Compte personal, per fer una comanda, navegueu per la botiga, triant els productes i afegiu-los a la cistella, prement el botó vermell que trobareu sota del preu. Llavors veureu que al recuadre negre Cistella us van apareixen els productes ja triats, juntament amb les despeses d'enviament actualitzades. A l'acabar la vostra selecció,premeu el botó vermell Confirmar, dins de Cistella.

Llavors s'obrirà una finestra amb el resum de la vostra Cistella juntament amb les vostres dades d'entrega i de facturació. Si desitgeu, podeu canviar o afegir una nova adreça, seguint les nostres indicacions.

En aquesta mateixa finestra, heu d'acceptar les Condicions generals de venda, picant dins del petit requadre que surt a l'esquerra del text He llegit les indicacions... Se us obrirà llavors els camps amb els sistemes de pagament sota de Escull el vostre sistema de pagament.  Poseu l'opció que desitgeu.

Ja falta poc...

A la nova finestra, un petit resum de la comanda, y heu de picar a Confirmar la meva comanda.

Ara us apareixeran les dades per omplir el vostre txec o per realitzar transferència bancària, si heu escollit algun d'aquests sistemes de pagament. Amb això haureu acabat la vostra compra i Strati li enviarà la comanda tan aviat com rebi el pagament.